Jarrai gaitzazu:

Euskara   |   Español   |   English   |   Français

Inicio
Menua

Orri honek cookieak erabiltzen ditu nabigazioa eraginkorragoa izan dadin eta zerbitzu pertsonalizatuagoa izan dezazun. Nabigazioarekin jarraituz gero, cookien erabilera onartzen duzula ulertuko dugu.
Konfigurazioa aldatu edo informazio gehiago eskura dezakezu gure Cookien Politika bidez.

Josean Alijaren hitzaldia. 15 urte museo bateko sukaldari: Jakintzaren bilakaera eta hedapena

Orain gutxi Michelin izar bat jasotako Nerua jatetxeko sukaldari Josean Alijak bere sukaldaritzaren bilakaera, Museoa hazten ari zela, azalduko digu, bai eta bere sortze-prozesua, profesionalen gastronomia-topaldietan egiten duen legez. Hitzaldia gaztelaniaz izango da.

.

x

Newsletter

Eman izena eta Museoaren berri guztiak jasoko dituzu.

* Derrigorrezkoa

Cargando...

×